پیرو محدودیتهای توئیتر، «توئیتدک» نیز از دسترس خارج شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری سبحان به نقل از نکست وب، شرکت بلوسیفود، مستقر در برلین این هفته اعلام کرد ۱۶ میلیون یورو سرمایه گذاری دریافت کرده و قصد دارد بر کسب تاییدیه نظارتی برای غذاهای آزمایشگاهی خود که از سلولهای ماهی تولید میشوند، تمرکز کند.
بنابراعلام این شرکت، فرآیند مذکور به محافظت از اقیانوسها کمک میکند، از آسیب رساندن به حیوانات جلوگیری کرده و کیفیت غذاهای دریایی را تضمین میکند.
این استارتآپ مدعی است گوشت ماهی کشت شده در آزمایشگاه نسبت به گوشت پرورشی سایر حیوانات کارآمدتر و باکیفیتتر است، زیرا سلولهای ماهی را میتوان در دمای اتاق رشد داد و آنها تحمل بیشتری برای زندگی در محیط آزمایشگاهی دارند. انتظار میرود غذاهای دریایی آزمایشگاهی این شرکت از سال ۲۰۲۴ وارد بازار برخی کشورهای جهان شوند.