پنجشنبه 06 دی 1403    2024/12/26

يكشنبه 15 مرداد 1402 ، 10 : 12

کد خبر :

کار سخت فدراسیون کاراته برای انتخاب تیم اعزامی به هانگژو

فدراسیون کاراته باید تصمیم خود را برای نمایندگان اعزامی به بازی‌های آسیایی اتخاذ کند و حضور یا عدم حضور کاتا در این رویداد یکی از چالش‌های پیش‌رو خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری سبحان ، در حالی که کمتر از 50 روز به آغاز بازی‌های آسیایی 2022 هانگژو زمان باقی مانده است، هنوز از سوی فدراسیون کاراته تصمیمی در خصوص نفرات اعزامی به این مسابقات گرفته نشده است.

رقابت‌های بازی‌های آسیایی در  سه دوره‌ گذشته همواره در  اوزان 60-، 67-، 75- ، 84- و 84+ کیلوگرم کومیته و کاتای انفرادی برگزار شده است و هر کشور مجاز بود که در مجموع اوزان کومیته و کاتا تنها 4 کاراته‌کا را اعزام کند، اما در این دوره طبق تصمیم مسئولان برگزاری بازی‌های آسیایی، کاتای تیمی نیز به مسابقات اضافه شده است. اضافه شدن کاتای تیمی این فرصت را به کشورها داده است تا در صورت اعزام تیم در بخش تیمی، یک سهمیه اضافه در کاتای انفرادی دریافت و در نهایت شانس کسب 5 مدال را داشته باشند.

موضوعی که باعث شده است تا بسیاری  از کارشناسان اعتقاد داشته باشند که اعزام نماینده در کاتا در این دوره  یک فرصت ویژه برای کاراته کشور برای کسب مدال و از همه مهمتر نشان دادن توجه به این بخش همواره مغفول مانده در کاراته ایران باشد.  با توجه به عملکرد و توانایی نمایندگان کومیته کشورمان در دوره‌های گذشته همواره فدراسیون کاراته 4 سهمیه خود را به کومیته اختصاص می‌داد تا با کسب مدال‌های خوشرنگ به جایگاه کاروان ورزشی کشورمان کمک بسیاری شود و معمولاً نیز انتقادی به این تصمیم گرفته نشده است، اما این بار کاتا نیز این توانایی را دارد تا در لیست مسافران بازی‌های آسیایی قرار داشته باشد و از طرفی در برخی اوزان کومیته در آقایان و بانوان نیز شرایط برای کسب مدال طلا بسیار سخت است.

کاتای تیمی کشورمان در 4 دوره اخیر مسابقات قهرمانی آسیا از سال 2019 تا رقابت‌های 2023 مالزی که چند روز پیش برگزار شد، موفق به کسب یک مدال نقره و سه مدال برنز شده است و در کاتای انفرادی ابوالفضل شهرجردی 2 مدال برنز و علی زند نیز در تنها حضور خود موفق به کسب یک مدال برنز شده است. در بخش تیمی نیز تیم کشورمان  در مسابقات جهانی 2018 اسپانیا برای اولین بار موفق به کسب مدال جهانی شد و کاتای ایران را صاحب نشان برنز کرد و چه بسا در صورت حضور کاراته ایران در مسابقات جهانی 2022 امارات در این مسابقات نیز شانس تلاش برای کسب مدال برای نمایندگان کاتای کشورمان وجود داشت.

در کاتای بانوان نیز فدراسیون می‌تواند این جسارت را داشته باشد تا فاطمه صادقی را که در 4 دوره اخیر مسابقات قهرمانی آسیا 3 مدال برنز کسب کرده است به این رویداد اعزام کند، اما شاید نقطه منفی بانوان برای عدم اعزام، عدم مدال‌آوری تیم کاتای تیمی در مسابقات قهرمانی آسیا مالزی  پس از 8 دوره حضور روی سکوی قهرمانی آسیا بود که این بار محقق نشد.

قطعاً مسئولان فدراسیون کاراته می‌توانند با برگزاری جلسات کمیته فنی و تحلیل درست و بدون تعصب نسبت به شرایط کاتا و کومیته در نهایت تصمیماتی بگیرند که کاراته ایران در پایان بازی‌های آسیایی نفع آن را ببرد. عملکرد برخی اوزان کومیته ما در مسابقات قهرمانی آسیا  آقایان و بانوان در سالیان اخیر نشان داده است که شرایط برای کسب مدال طلا  که برتری کومیته در مقابل کاتا برای اعزام بوده است، اصلاً رضایت بخش نبوده است و اگر قرار است به صرف کسب مدال برنز به هانگژو اعزام شوند، بهتر نیست این بار فرصت در اختیار کاتا قرار داده شود تا حداقل این یک مدال برنز به دو مدال در بخش تیمی و انفرادی تبدیل شود.

از طرفی امیدواریم مسئولان فدراسیون کاراته در صورت اتخاذ هر تصمیمی به صورت شفاف و صریح دلایل خود در خصوص کار کارشناسی انجام شده اعلام کنند تا حداقل ورزشکارانی که خود را محقق به حضور در این رویداد می‌دانند از دلیل اعزام یا عدم اعزام‌شان اطلاع پیدا کنند.


يكشنبه 15 مرداد 1402 ، 10 : 12

کد خبر :

بازدید : 125
• بزرگنمایی متن خبر


سرخط اخبار ورزشی

پربازدیدترین ها