چهارشنبه 26 دی 1403    2025/1/15

سه شنبه 03 مرداد 1402 ، 46 : 13

کد خبر :

سخنگوی صنعت آب :

ارتقا کیفیت تأمین آب شرب اولویت وزارت نیرو است

سخنگوی صنعت آب کشور با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت تأمین آب شرب یکی از برنامه‌های مهم بخش آب و آبفای وزارت نیرو است، گفت: افزایش ظرفیت تأمین و تولید آب یکی از طرح‌های مدیریت آب کشور است.

به گزارش سبحان ، «فیروز قاسم‌زاده» درباره مهم‌ترین برنامه‌های بخش آب و آبفا در دولت سیزدهم افزود: بخش آب و آبفای وزارت نیرو به‌منظور مدیریت تأمین آب شرب در شهرها و روستاهای کشور با رویکرد افزایش تاب‌آوری و پایداری خدمات یکپارچه آب شرب برای رفع کامل تنش آبی در شرایط مشابه، اقدام‌هایی را طراحی و در دست اجرا دارد.

وی افزایش ظرفیت تأمین و تولید آب را یکی از طرح‌های پیش روی مدیریت آب کشور دانست و ادامه داد: ظرفیت تأمین و تولید آب کشور با تکمیل و بهره‌برداری از ۲۹ طرح آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب و حفر و تجهیز چاه‌ها و سامانه‌های ذی‌ربط، تا میزان ۷۰۰ میلیون مترمکعب در سال افزایش می‌یابد.

سخنگوی صنعت آب کشور، اصلاح و بازسازی بیش از ۱۰ هزارکیلومتری شبکه توزیع آب را از دیگر بخش‌های این طرح نام برد و گفت: این اقدام باهدف بازسازی و ارتقای تأسیسات به‌منظور کاهش هدررفت و صرفه‌جویی منابع آبی انجام می‌شود.

قاسم‌زاده درباره راهکارهای ارتقای کیفی آب شرب افزود: ارتقای کیفی آب شرب از طریق پایش و مدیریت کیفیت منابع تأمین، از دیگر موضوع‌های مهم در دست پیگیری است که در همین زمینه ارتقای تصفیه‌خانه آب از نوع متعارف برای حذف آلاینده‌های موردنظر، به‌کارگیری سامانه‌های تصفیه‌خانه انتخابی برای تأمین آب موردنیاز، اختلاط منابع آب موجود با منابع آب جدید، جایگزینی منابع تأمین آب جدید، توسعه و بهبود تجهیزات آزمایشگاهی سنجش کیفیت آب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان در تولید تجهیزات و روش‌های مدیریت کیفیت آب، در دست اقدام است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش توان ذخیره‌سازی آب از طریق احداث و بهره‌برداری از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب مخازن جدید آب شرب در شهرها و روستاهای سراسر کشور از دیگر طرح‌های وزارت نیرو در خصوص افزایش تاب‌آوری و پایداری خدمات یکپارچه آب شرب است.

سخنگوی صنعت آب، از پایدارسازی تأمین برق تأسیسات به‌عنوان یک اقدام مهم و ضروری خبر داد و ظرفیت‌سازی این بخش را ۶۰۰ مگاوات دانست.

قاسم‌زاده گفت: اقدام‌های حوزه مدیریت مصرف از دیگر موضوع‌های مهمی است که از طریق نصب تجهیزات کاهنده مصرف، انجام فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی گسترده، اعمال تعرفه‌های پلکانی برای مشترکان خارج از الگو و شناسایی و رفع انشعابات غیرمجاز به میزان سالانه ۱۰۰ هزار فقره صورت می‌پذیرد که مشارکت مردم عزیز در این بخش بسیار کارگشا خواهد بود.


سه شنبه 03 مرداد 1402 ، 46 : 13

کد خبر :

بازدید : 238
• بزرگنمایی متن خبر


سرخط اخبار اقتصادی

پربازدیدترین ها