چهارشنبه 25 مهر 1403    2024/10/16

دوشنبه 02 مرداد 1402 ، 36 : 14

کد خبر :

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین :

امکان ثبت و استعلام قراردادهای بازار مسکن در سامانه Srem.ir فراهم شده است

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: ثبت و استعلام قراردادهای مرتبط با بازار مسکن در سامانه srem.ir که در راستای اجرای وظایف قانونی وزارت راه و شهرسازی از جمله رصد و نظارت بر بازار مسکن تهیه شده، امکان پذیر است.

به گزارش سبحان ، سید علی هاشمی در خصوص هدف و کارکرد سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور srem.ir اظهار کرد: این سامانه در اجرای راستای وظایف قانونی وزارت راه و شهرسازی از جمله ماده 18قانون جهش تولید مسکن و رصد و نظارت بر بازار مسکن تهیه شده است.

وی افزود: در اولین گام شروع به کار این سامانه، امکان ثبت و استعلام قراردادهای ثبت شده برای قرارداد اجاره‌ مسکن در حالت یک به یک (یک مالک شش دانگ به یک مستاجر) به صورت برخط فراهم شده است و در آینده‌ ای نزدیک، مردم این امکان را خواهند داشت که انواع قراردادهای مربوط به املاک و مستغلات را به صورت مستقل و یا از طریق مشاورین املاک، در همین سامانه انجام دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین تصریح کرد: ثبت کلیه معاملات املاک و مستغلات اعم از خرید، فروش، پیش خرید و پیش فروش مسکن در بنگاه های مشاوران املاک و توسط بنگاه داران باید انجام شود.

هاشمی بیان کرد: برای قراردادهای اجاره مسکن که توسط افراد خارج از بنگاه های مشاوران املاک و توسط خود طرفین در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت می‌شود، أخذ شناسه (کد رهگیری) بدون أخذ هزینه الزامی است.

این مسوول ادامه داد: مؤجر و مستاجر می توانند قرارداد اجاره‌ واحد مسکونی مورد معامله‌ خود را در این سامانه انجام داده و کد رهگیری و نسخه‌ الکترونیکی آن را دریافت کنند. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین خاطرنشان کرد: بعد از امضای قرارداد اجاره توسط مؤجر و مستأجر هر کدام از طرفین می‌بایست، حداقل یک شاهد از طرف خود به سامانه معرفی کنند. بعد از این که شاهدین احراز هویت شدند و از طریق حساب کاربری خود و یا از طریق حساب کاربری طرفین قرارداد (مؤجر و مستأجر) امضای خود را به ثبت رساندند، قرارداد به مرحله پایانی خود خواهد رسید و کد رهگیری منحصر به فردی برای قرارداد ایجاد خواهد شد که در قسمت ابتدایی صفحه مشاهده قرارداد، قابل رؤیت می باشد.

وی درباره اختیار یا امکان بازپس گیری امضا و لغو قرارداد (خیار مجلس) نیز گفت: این اختیار فقط تا 24 ساعت از زمان آخرین امضای طرفین قرارداد (به غیر از شاهدین) وجود دارد و پس از اتمام زمان مذکور، از طرفین سلب می شود.


دوشنبه 02 مرداد 1402 ، 36 : 14

کد خبر :

بازدید : 80
• بزرگنمایی متن خبر


سرخط اخبار استان ها

پربازدیدترین ها